Труби мідні у Вінниці

Серед великого розмаїття кольорового металопрокату, особливим попитом серед багатьох підприємств, організація і концернів користується мідна труба, що представляє собою пустотілий металевий виріб, що випускається в нашій компанії у згоді з чинними стандартами і нормами.

Сьогодні мідна труба є одним із найбільш затребуваних та якісних матеріалів, що застосовуються у багатьох галузях виробництва, промисловості та будівництва.

Труби мідні – якість матеріалу гарантована

Мідні труби, що виготовляються в нашій компанії, мають підвищений попит серед роздрібних та оптових покупців, за рахунок своїх високих якісних характеристик і властивостей, серед яких виділяються:

Підвищена стійкість до впливу їдких та агресивних хімічних елементів та речовин;
Ефективна робота та експлуатація трубопроводів при температурному режимі – від 200 до + 250 градусів;
Довговічність та зносостійкість, що дозволяє експлуатувати матеріал до 50 років у різних умовах;
Підвищена гладкість внутрішніх стінок, що перешкоджає утворенню та накопиченню різних відкладень і на них;
Високі антикорозійні властивості та характеристики, що дозволяють використовувати матеріал за умов підвищеної вологості;
Підвищена пластичність та гнучкість труби, що не вимагає застосування спеціального інструменту для надання їй потрібної форми;
Антибактеріальні властивості металу, що дозволяють ефективно використовувати трубу в харчовій та медичній промисловості.

Мідні труби різного діаметру є якісним та ефективним матеріалом, що використовується при монтажі промислових та побутових кондиціонерів, а також відповідальних трубопроводів, магістралей та трас, якими перекачують холодоагенти та інші охолоджуючі рідини.

У нашій компанії виготовити мідну трубу з орієнтиром на роботу і потреби замовника, що виконується, можна в наступних різновидах і категоріях:

Товстостінна труба загального призначення, що виготовляється за ГОСТ 617-2006;
Тонкостінна тягнута труба, що випускається згідно з ГОСТ 11383-75.

Для забезпечення високої якості готової продукції ми виготовляємо мідну трубу з наступних типів сплавів:

М1. Містить у своєму складі максимальну кількість основного компонента та виділяється високою пластичністю та підвищеними антикорозійними властивостями.
М2. Невелика кількість домішок у складі сплаву забезпечує такі властивості, як підвищена електропровідність і міцність.
М3. Технічна мідь, одержувана шляхом вогневого рафінування, а серед видатних особливостей та характеристик, користувачі виділяють високу міцність та пластичність.

Купівля мідних труб у нашій компанії є вигідною, комфортною та ефективною, за рахунок того, що ми не лише надаємо клієнтам стандартні вироби, але й готові виконати будь-яке індивідуальне замовлення з доставкою по Вінниці та області. Заявлена нами вартість мідних труб розрахована на різні категорії покупців, серед яких є як приватні клієнти, так і представники великих фірм, підприємств і організацій.

Контактна інформація.

+38(097)198-79-77
+38(095)684-40-17

Зворотний дзвінок