Квадрат нержавіючий Вінниця

Для ефективної та якісної роботи різних підприємств і виробництв, потрібне використання якісних конструкційних матеріалів, з яких виготовляються різні інструменти, аксесуари, деталі, запчастини та механізми. У числі величезного розмаїття і асортименту нержавіючого металопрокату, що виготовляється в нашій компанії, покупці особливо високо цінують нержавіючий квадрат, що випускається нами у різному розмірі і розтині.

Нержавіючий квадрат — це високоякісний виробничий напівфабрикат, який є відмінним варіантом матеріалу, з якого можна виготовити фасонний і сортовий металопрокат. Головними перевагами і особливостями цього матеріалу є зносостійкість, довговічність і підвищена стійкість до впливу агресивних середовищ і речовин.

Квадрат нержавіючий — користуємося якісним матеріалом

Сьогодні в нашій компанії, відомої не тільки в Вінниці області, а й у всіх інших регіонах нашої країни, виготовлення нержавіючого квадрата виконується з урахуванням наступних важливих принципів:

Спосіб виробництва. При виготовленні нержавіючого квадрата каліброваного типу, фахівці точно і строго дотримуються вимог ГОСТу 8559-75. Виробництво гарячекатаного нержавіючого квадрата регламентується ГОСТом 2591-88. Кожен тип готової продукції має індивідуальні особливості та характеристики, що забезпечують високу практичність в особливих умовах виробництва або промисловості.
Точність прокату. Залежно від області і сфери, в якій покупець планує надалі використовувати нержавіючий квадрат, ми пропонуємо купити матеріалу з високою, підвищеної і звичайної точністю прокату.
Довжина квадрата. У нашій компанії, купити нержавіючий квадрат можна з мірної, немірної і кратної мірної довжиною.
Марка сталі. Для забезпечення високих якісних властивостей і характеристик матеріалу, ми використовуємо у виробництві такі марки стали, як 12Х18Н10Т (AISI 304) і 08Х18Н10Т (AISI 321). Ці види нержавіючої сталі містять оптимальну кількість легуючих елементів і титану, за рахунок чого квадрат відрізняється пружністю, пластичністю, міцністю і легкої свариваемостью.

Особливості, властивості і характеристики нержавіючого квадрата дозволяють використовувати його в різних областях виробництва і будівництва, а також при виготовленні решіток, огорож, балконів, козирків і навісів. У суднобудуванні та машинобудуванні з квадрата виготовляють різні вали і втулки, а також плунжера та інші деталі та комплектуючі.

У нашій компанії купити нержавіючий квадрат у Вінниці і області можна з доставкою на об’єкт клієнта в необмеженій кількості. На кожну партію готової продукції надаються сертифікати якості, а з тими, хто хоче співпрацювати з нами на довгостроковій основі, ми готові укласти офіційні договори на поставку готового матеріалу. Всім оптовим і постійним клієнтам доступні вигідні та привабливі знижки на кожну партію нержавіючого кола.

Контактна інформація.

+38(043)26-05-102
+38(097)198-79-77
+38(095)684-40-17

Зворотний дзвінок