Мідний лист

Серед великої різноманітності нержавіючого металопрокату, представленого в нашій компанії, користувачі часто вибирають мідний лист, виготовити який ми можемо з довжиною від 1 до 6 метрів і товщиною від 0,4 до 25 мм. Використання цього листа знайшло своє широке застосування в різних галузях і сферах, а найчастіше цей матеріал використовують для виготовлення вивісок, декоративних елементів, аксесуарів і огорож, облицювання фасадів будинків і виготовлення мідних електрозварних труб.

Покрівельні покриття, виконані з мідних листів, відрізняються не тільки високою якістю та зовнішньою привабливістю, але й тривалим терміном експлуатації, що може досягати 100 і більше років. При виготовленні радіаторів опалення та провідникових матеріалів також ефективно застосовуються мідні листи з різною товщиною, а ще з цього матеріалу виготовляються музичні інструменти, прикраси та побутова техніка.

Якими особливостями, властивостями та характеристиками виділяється мідний лист серед інших конструкційних матеріалів? Чому купівля готових виробів різної довжини та товщини в нашій компанії завжди буде вигідна та ефективна?

Мідний лист від виробника – асортимент, який задовольняє кожного клієнта

Головною відмінністю міді є її висока електропровідність. Також з міддю легко працювати, піддаючи її механічній обробці, різанні, клепці, штампуванні, куванні та згинанні. Висока теплопровідність і пластичність мідних листів також забезпечує комфортну роботу з металом, при виконанні надійних, міцних і герметичних з’єднань. Висока якість мідних листів, що виготовляються в нашій компанії, забезпечується такими виробничими особливостями та підходами:

Як високоякісну сировину в нашій компанії використовується мідь марки М1, М2 і М3, кожна з яких також може мати в назві маркування літеру «р», що вказує на те, що матеріал розкислений киснем;
Усі мідні листи представлені покупцям у кількох основних категоріях, серед яких м’які, напівтверді та тверді різновиди сплавів;
Вся продукція випускається згідно з ГОСТом 495-92, що регламентує точні параметри та режими виробництва;
Усі мідні листи наші фахівці можуть виготовити з нормальною чи підвищеною точністю виготовлення за бажанням клієнта компанії.

Щоб кожному покупцю було зручно, легко та комфортно співпрацювати з нами, ми забезпечили можливість купівлі мідних листів у віддаленому доступі через офіційний сайт компанії. Тут можна не тільки ознайомитись з актуальним та діючими розцінками, сплатити партію металу зручним способом, замовити послугу доставки мідних листів по Вінниці та області, а також поставити будь-які питання менеджерам компанії.

Сьогодні більшість наших клієнтів, замовників та покупців готові укласти з нами офіційний договір про довготривалу співпрацю, що дозволяє регулярно отримувати необхідну кількість матеріалу в будь-якому обсязі та кількості, яка потрібна для роботи.

Зворотний дзвінок